Acuze dure aduse de George Simion lui Marcel Ciolacu: Folosește instituțiile statului pentru poliție politică

Președintele AUR, George Simion, acuză o acțiune de poliție politică pusă la cale de liderul PSD Marcel Ciolacu și prietenul său, șeful Inspectoratului de Poliție Buzău Pantazi Laurențiu, prin care i sa fabricat un dosar penal și suspendarea abuzivă a permisului de conducere deși acestuia nu i s-a comunicat decizia și refuză să îi prezinte această dovadă.

„Sunt în fața Inspectoratului de Poliție Buzău, unde comisarul șef de poliție Pantazi Laurențiu lipsește de la muncă. Lipsește și astăzi, lipsește toată săptămâna. Am venit pentru că de o săptămână de zile, această instituție, I.P.J. Buzău, nu îmi arată documentul prin care carnetul meu ar fi fost suspendat. E o bătaie de joc ce se întâmplă aici, la Buzău, cum e o bătaie de joc ce se întâmplă în toată țara. Am fost mai devreme în audiență la adjunctul I.P.J. Buzău, la domnul Boancă, care a spus că undeva mâine poate îmi va face dovada acestui document. Am fost victima unui abuz al poliției, un abuz politic, pentru că domnul Pantazi este prieten la cataramă cu domnul Ciolacu.

De o săptămână de zile nu primesc vreun înscris, că mi s-a comunicat suspendarea carnetului de conducere. Vă dați seama? Eu fiind deputat, ce trebuie să îndur și ce îndură un om de rând căruia ușor i se poate înscena genul ăsta de atitudine. Mi s-a spus la Udriște, la Poliția Udriște, că aveam carnetul suspendat. Nimeni din I.P.J. Buzău unde m-am deplasat astăzi și unde am făcut cerere încă de vinerea trecută, nu poate să arate că mi s-a făcut vreo comunicare în sensul suspendării carnetului meu. Dar voi, în presă ați asistat la multe știri în care eu, ca un inconștient, aș fi condus cu permisul suspendat. Nu am vrut până acum, până în ziua asta de luni, să intru în acest live despre cazul meu dus cu forța la 3 dimineața la Brigada de Poliție din București. Dacă nu vedeam accidentul doamnei Monica Macovei, căreia nu i s-a luat carnetul de conducere, care nu are dosar penal, dar eu, că am făcut un accident ușor, fără victime, cu înțelegere amiabilă, a fost o tamponare între mine și o mașină care era în față.

Sursa: 4media.info

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search