Blocați în labirint

Descarca gratuit Blocati in Labirint

Despre

Stăteam blocat pe malul Prutului, la vama Republicii Moldova. Pe figura polițiștilor de frontieră puteam citi că nu le face plăcere să acționeze așa, dar erau nişte bieți funcționari, care trebuiau să asculte de ordinele de sus. Iar de acolo venise ordinul să nu intru, sub nicio formă, în Republica Moldova.

În stare de șoc, m-am așezat și am încercat să-mi dau seama ce se întâmplă: de ce se tem atât de tare conducătorii Republicii Moldova? Eu sunt un simplu om și această restricție nu avea logică defel. M-am simțit blocat într-un labirint, a cărui imagine de ansamblu nu o percepeam. Drepturile mele avea cine să mi le apere, dar, în fiecare zi, o mulțime de oameni ca și mine, doar născuți pe cealaltă parte a Prutului, erau supuşi unor nedreptăți de tot felul, iar lor nu le sare nimeni în ajutor. Nu duceam arme și nici planuri de răsturnare a puterii nu am făcut vreodată.

Dacă şi de forța cuvântului se tem, atunci sunt slabi. Iar labirintul, creat de ei, are totuși o soluție.

Descarcă gratuit cartea

După ce ai descărcat cartea, ia în considerare să susții activitatea pe care o realizez printr-o donație lunară pe platforma Patreon. Dacă dorești să ai cartea în format tipărit, cu autograf, contactează-mă.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.