George Simion: Apărăm poziția neamului nostru din Parlamentul României

„Ne-ați trimis în Parlament pentru a apăra poziția neamului nostru”. George Simion a făcut o scurtă trecere în revistă a celor mai importante subiecte față de care AUR a luat poziție în ultimele zile și pentru care se va lupta în continuare. Interesele și vocea poporului român trebuie să fie reprezentate în Parlament, iar acest lucru se întâmplă prin intermediul deputaților și senatorilor AUR.

Alianța pentru Unirea Românilor devine din ce în ce mai puternică, sondajele arată că AUR este partidul cel mai iubit de români la momentul actual. „Chiar dacă timp de o lună de zile deputații AUR nu au putut depune interpelări, o să ne împotrivim tuturor măsurilor care, considerăm că privesc libertatea, credința, familia și națiunea”, subliniază George Simion.

Iată principalele teme care au fost pe agenda AUR în ultimele două zile:

  • firmele din domeniul energiei caută să exploateze gazele din Marea Neagră în detrimentul statului român. Poziția AUR este că resursele naturale ale României trebuie să fie folosite în interesul românilor. Gazele naturale din Marea Neagră trebuie să servească în primul și în primul rând interesele României și trebuie exploatate cât mai repede posibil.
  • o delegație AUR a avut o întrevedere cu ministrul Bode pe tema abuzurilor săvârșite în timpul protestelor – numărul celor amendați pentru că au participat la proteste e undeva la 1000-15000 de persoane. Avem de a face cu un stat polițienesc, au fost bătuți minori, s-au comis multe abuzuri.
  • AUR a făcut apel la DSVSA, având în vedere că se  apropie  sărbătorilor pascale: agricultorii și ciobanii români trebuie lăsați să-și taie mieii în gospodărie și în stâni.
  • ne împotrivim politizării televiziunii publice și a Radioului Național.
  • cerem ministrului Agriculturii să îl demită pe secretarul Antal Barabasi, secretar de stat al UDMR care a fost prezent la Budapesta cu acte false, unde a reprezentat România pentru un așa-zis Ținut Secuiesc. 


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.