George Simion, apel către cei care conduc destinele companiilor românești: AUR vă pune la dispoziție platforma de merit pentru ca voi să fiți în viitorul Parlament!

Liderii AUR susțin, la unison, că „șansa României stă în mâinile celor mai capabili dintre noi”. Politica nu trebuie să fie o barieră în calea competenței, dar nici nu poate fi o trambulină pentru cei ce refuză orice implicare, punctează George Simion și colegii săi, relatează cronicaromana.ro.

Potrivit liderilor AUR, platforma de merit AUR este șansa românilor de a-și face cunoscute proiectele și de a promova spre vârful politicii românești. „Spune-ne cum vezi viitorul României și ce poți face pentru ca lucrurile să se schimbe în bine și, mult mai important, vino alători de noi. Pentru ceea ce ne-am apucat să facem, e nevoie de toți!”, adaugă reprezentanții AUR.

„Aș vrea să fac un apel către toți cei care conduc destinele companiilor românești și care reprezintă capitalul autohton. Fie că este vorba de industriași, agricultori sau din domeniul serviciilor oferite populației. Noi, cei de la AUR, vă punem la dispoziție platforma de merit pentru ca voi să fiți în viitorul Parlament. Voi sau oameni desemnați de voi, aleși din rândurile voastre, să vă reprezinte interesele. Noi, ca partid, vom munci pentru ca interesele voastre să fie reprezentate direct de acei oameni desemnați pentru a apăra capitalul autohton. Pentru că, din păcate, în actualul Parlament sunt destui care apără capitalul străin!”, a punctat liderul AUR, George Simion.

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search