George Simion, apel la boicotarea tuturor companiilor austriece: România pierde 30 de miliarde de euro în fiecare an

Președintele AUR, George Simion, a afirmat că România pierde anual 30 de miliarde de euro din cauza cozilor umilinței, refuzul de a fi primiți în spațiul Schengen. Președintele AUR cere boicotarea tuturor companiilor austriece, în urma atitudinii sfidătoare a Guvernului de la Viena.

„Pierdem 30 de miliarde de euro în fiecare an din cauza cozilor umilenței. Este un șoc economic important. Vom fi afectați inclusiv la nivelul investițiilor, până vom ajunge să deținem guvernarea în România. Facem un apel pentru boicotarea tuturor. Companiilor austriece. Care activează în România. Lucru acesta poate fi făcut inclusiv prin asigurarea de către Guvern a legalității tuturor acestor companii, pentru că avem informații că nu toate companiile din Austria și din alte țări respectă legislația europeană și românească.

Dar până atunci invităm fiecare român să boicoteze produsele, firmele și băncile austriece. Este o poziție jignitoare față de poporul român, lăsând incompetența actualei guvernări, lăsând sfidarea grupului popularilor europeni la adresa noastră. Nu este posibil așa ceva ca un grup și un partid de la nivelul Bruxelles-ului să nu își impună punctul de vedere și, deși întrunim toate condițiile de aderare de 11 ani, să fim ținuți în afara spațiului Schengen. Suntem parte a Europei, am demonstrat de nenumărate ori că suntem fideli acestui proiect european, însă bătaia de joc nu o vom tolera.”, a declarat președintele AUR, George Simion.

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search