George Simion: Apel pentru menţinerea caselor de marcat cu operatori umani 

Preşedintele AUR, George Simion, a făcut un apel pentru menţinerea în magazinele alimentare şi a caselor de marcat cu operatori umani pentru a veni în sprijinul cumpărătorilor care nu au competenţe digitale, scrie Agerpres.

„AUR este în favoarea progresului, tehnologiei pentru progres social, dar asta nu trebuie să ne ducă la forme de control social, să lase în urmă cetăţenii care nu au competenţe digitale. Am luat atitudine împotriva unui retailer care renunţa de tot la casieri, pentru că nu îi putem lăsa în urmă, marginalizaţi, pe cei care nu ştiu să folosească casele electronice. Cerem PSD, care a luat atitudine împotriva utilizării caselor de marcat fără casier, să aplice legislaţia existentă, prin toate ministerele şi instituţiile pe care le conduce”, a spus George Simion, marţi, într-o declaraţie de presă, la Parlament.

El şi-a exprimat nemulţumirea că “marii retaileri alimentari externalizează mare parte din profit şi îl duc în alte ţări” şi a solicitat impunerea unei cote de 50% produse româneşti pe rafturile magazinelor. 

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search