George Simion: Bucureștiul să răspundă oficial, nu pe Facebook în cazul Bâstroe

Apariții în PresăGeorge Simion: Bucureștiul să răspundă oficial, nu pe Facebook în cazul Bâstroe

George Simion: Bucureștiul să răspundă oficial, nu pe Facebook în cazul Bâstroe

George Simion, liderul AUR, a criticat dur lipsa unei poziții oficiale pe tema Bâstroe din partea autorităților române, scrie Antena 3.

“Înțeleg de la Klaus Iohannis că nu există aceste informații, că sunt neclare declarațiile oficialilor din statul Ucraina, respectiv Ministrul Infrastructurii și Consilierul domnului Zelenski, domnul Podoliac, că nu sunt informații concludente, potrivit informațiilor gărzii de coastă sectorului Poliției de Frontieră Chilia.

Prin adresa din 1 ianuarie 2023, deci de la începutul anului, adresa anexată, pe brațul Chilia se efectuează lucrări de dragare cu draga Hageman, 4 Pavilion, Tanzania”, a declarat public Simion.

De asemenea, George Simion susține că autoritățile române “dau dovadă de lipsă de profesionalism”.

“Guvernatorul spune că nici măcar nu i-a cerut un punct de vedere instituțional, așa că da-ți dovadă cel puțin de lipsă de profesionalism. Probabil urmăriți aceste evenimente pe Facebook și pe rețelele de socializare.

De pe rețelele de socializare, omologii ucraineni v-au transmis clar că au adâncit canalul Bâstroe. Transmiteți asta și președintelui Klaus Iohannis. Mulțumesc!”, a adăugat liderul AUR.

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search