George Simion: Cunoaștem fiecare palmă de pământ din țara asta și prea mult timp am fost supți de resurse. Noi trebuie să facem fabrici de mobilă aici! Am ajuns să importăm mobilă și produse de panificație. Trebuie să creăm locuri de muncă bine plătite aici, în România!

Președintele AUR, George Simion, spune că Austria și companiile din această țară sunt, în continuare, protejate în România, la nivel înalt. El a dat ca exemplu faptul că președintele Senatului, Alina Gorghiu are cont la băncile austriece, relatează R3media.

„Băncile la care are președintele statului român sunt austriece. Ministerele României au conturi la băncile austriece. De fiecare dată când ministerele trimit bani între ele, comisioanele se duc în Austria. Președintele Alina Gorghiu de al Senat, are conturi la băncile austriece. Iar Iohannis a ieșit să certe românii care voiau să boicoteze companiile austriece”, a spus Simion la România TV.

Liderul opoziției a declarat că „an de an miliarde de euro ies din România” , dar că țara noastră trebuie să ofere salarii mari românilor.

„Este o bătaie pe resursele României care au rămas. An de an, miliarde de euro ies din România. Suntem o vacă de muls, o colonie, am ajuns groapa de gunoi a Europei. Dar asta până într-un punct, pentru că trebuie să ne recăpătăm suveranitatea (…)

Cunoaștem fiecare palmă de pământ din țara asta și prea mult timp am fost supți de resurse

(…) Noi trebuie să facem fabrici de mobilă aici! Am ajuns să importăm mobilă și produse de panificație. Trebuie să creăm locuri de muncă bine plătite aici, în România!”, a comentat Simion.

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search