George Simion, după ce Iohannis a declarat că românii nu vor boicota Austria: Declaraţiile preşedintelui nu-s nişte opinii, ne-a jignit, ne-a umilit şi sper să fie pentru ultima oară

Liderul AUR consideră că președintele Iohannis este principalul vinovat pentru faptul că Austria a votat împotriva aderării României la spațiul Schengen. George Simion este indignat de faptul că preşedintele Iohannis a interzis poporului să boicoteze Austria. Liderul AUR a declarat, la România TV, că a strâns cele 2 milioane de semnături pentru demiterea lui Iohannis, dar în acelaşi timp este conştient de faptul că demiterea lui Iohannis nu va fi votată în Parlament de actuala coaliţie.

„Mie nu-mi place treaba asta cu resetarea sexuala, dar acolo e USR mai mult. Cred ca am fost noi resetați la cap de am putut sa-l alegem de doua ori pe individul acesta. Are conturi la bănci austriece, a luat chirie de la o banca austriaca pe o casa care nici nu era a lui. Acum contrazice pe toata lumea, chiar si pe Rareș Bogdan, a transformat PNL in partidul lui si ii tratează pe toți cum ne tratează Austria, ca pe slugi.

Acum, daca a zis domnul Iohannis, mai rau o sa facem, o sa mergem la toate firmele austriece. Pai parca scapasem de marile imperii, de iobagie, dar tot ni se ia lemnul, ni se ia aurul, toate bogatiile, care merg in Austria, in Olanda, in Germania.

Daca intram in Schengen însemna ca puteam si noi sa vindem ce mai avem, ca nu ne-au furat austriecii chiar tot, ca si asta e munca si lor nu le place munca, sunt leneși. Am auzit o declarație a unui parlamentar care spune ca austriecii au gasit in Romania lemn ieftin si un guvern ieftin. Sper sa punem suficienta presiune pe PSD încât să îl lase în sfârșit din brațe pe Iohannis, pe Bode, pe Virgil, pe toata clica. Pentru ca in momentul de fata, fara PSD ar cădea tot castelul lui Iohannis din cărți de joc.”, a declarat George Simion.

Sursa: România TV

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search