George Simion, în Capitala Unirii: Este timpul să reîntregim țara. Să fim din nou mari, cum am mai fost!

Președintele AUR, George Simion, face apel la unitate națională și dă un semnal pentru reîntregirea țării, în contextul războiului ce bate la frontierele Republicii Moldova, scrie https://60m.ro, preluat de Romanian Global News.

”Noi reprezentăm mișcarea patriotică, mișcarea românilor, care de fiecare dată pe 1 decembrie sunt acolo unde s-a făcut Unirea, la Alba Iulia. Primul an în care am fost eu la Alba Iulia a fost 2006, de la an la an, suntem mai mulți. Mă bucur că s-a terminat și mascarada și acum românii sunt liberi și pot participa la Ziua Națională. Ne gândim către frații din Cernăuți și frații din Chișinău, care nu sunt acum în țară. Ne gândim și la românii care acum sunt plecați peste hotare de aceea trebuie să luăm exemplu de la eroii neamului, de la Avram Iancu, de la Mihai Viteazul, de la toți cei care au statui în țară și de la cei care nu au statui, de la sfinții închisorilor, de la cei care și-au dat viața ca România să fie mare de la Nistru și până la Tisa”, a declarat George Simion.


Liderul opoziției nu a fost invitat la ceremonia de la Palatul Cotroceni


Chiar dacă președintele Klaus Iohannis l-ar fi invitat la recepția de Ziua Națională, de la Cotroceni, liderul AUR a spus că nu ar fi mers pentru că el oricum s-ar fi aflat în mijlocul mulțimii de la Alba Iulia.
Cu ocazia zilei naționale, George Simion le-a transmis un mesaj românilor din țară, dar și celor plecați peste hotare.
”Îi iubim și este timpul să reîntregim țara! este timpul să ne aducem frații plecați peste hotare acasă, să facem o țară normală, pentru că avem o țară bogată și o populație sărăcită. E timpul să îi aducem pe toți acasă, ne gândim la ei!”; a mai spus președintele AUR.

Sursa: rgnpress.ro

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search