George Simion: Iohannis nu va băga România în război! Nu există niciun ordin de încorporare. Cei care răspândesc aceste zvonuri sunt mincinoși

Liderul AUR, George Simion, o contrazice pe Diana Șoșoacă, senator independent, și afirmă că România nu va intra în război, relatează bugetul.ro.

Potrivit lui George Simion, Klaus Iohannis nu ne va băga în război, deputatul precizând că nu există niciun ordin de încorporare și niciun vot secret.

Mai mult, Simion i-a acuzat pe cei care răspândesc astfel de zvonuri că urmăresc alte interese.

Simion: Iohannis nu va băga România în război!

„Iohannis nu va băga România în război! Nu există niciun ordin de încorporare. Cei care răspândesc astfel de zvonuri, despre cum toți bărbații între 18 și 55 de ani ar fi încorporați, sunt mincinoși și au alte interese: politice, financiare etc.

Iohannis este un nenorocit, dar nu există niciun vot secret în Parlament, nu există nicio declarație de intrare în război și poate vor să ne distragă atenția de la faptul că Iohannis se plimbă cu avioane de lux prin Japonia și prin țări exotice. 

Tre să punem ordine în lucruri. Unii spun că am votat pentru intrarea în război. Sunt aceeași care mint că am fi votat pentru pensiile speciale sau pentru închiderea termocentralelor, noi fiind singurii care ne-am opus. Fiți deștepți și țineți cu România, nu cu rușii, nu cu americanii, nu cu nemții”, afirmă liderul AUR.

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search