George Simion, la Arad: Cu susținerea românilor, AUR va câștiga viitoarele alegeri

Deputatul George Simion, președintele AUR, s-a aflat joi la Arad și Sebiș, unde s-a întâlnit cu membrii și simpatizanții partidului, relatează publicația locală NewsAr.ro.

Acesta a fost plăcut surprins de faptul că în orașul de pe Valea Deznei a fost așteptat de peste 150 de persoane care și-au declarat susținerea pentru AUR.

„A fost o surpriză pentru mine ca într-un orășel cum este Sebișul să fie prezente la întâlnirea cu noi 150 – 180 de persoane”, a declarat George Simion, spunând că în județul Arad AUR se află în plin proces de organizare în perspectiva alegerilor de anul viitor. Întrebat de NewsAr.ro dacă în urma unui rezultat favorabil la alegerile locale va fi dispus să negocieze pentru obținerea funcțiilor de vicepreședinte al Consiliului Județean sau viceprimar al municipiului Arad, George Simion a declarat că da, numai că „noi le vom da, celorlalțifuncții”, din postura de câștigători ai scrutinului local. „Sperăm ca alegerile să ne găsească în postura de câștigători”, a declarat Simion.

Liderul AUR a declarat că pe plan național „trebuie să ne batem de la egal la egal cu PSD” iar la Arad cu PNL „pentru că aici ei sunt stăpânii inelelor”.

De remarcat, că pe parcursul vizitei în județul nostru, George Simion a fost însoțit de Dan Artimon, coordonatorul filialei județene, și de alți membri ai staff-ului de la Arad.

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search