George Simion solicită întrunirea activităţii comisiei de anchetă cu privire la achiziţiile din pandemie

George Simion, preşedintele AUR, a solicitat conducerii comisiei de anchetă cu privire la achiziţiile din timpul pandemiei să demareze lucrărileacesteia în cel mai scurt timp, astfel încât cei responsabili să vină să ofere explicaţii în faţa parlamentarilor cu privire la achiziţiile din pandemie, relatează Mediafax.

AUR solicită întrunirea activităţii comisiei de anchetă cu privire la achiziţiile din pandemie
„Tragem un semnal de alarmă asupra unei comisii înfiinţate de AUR – comisia de anchetă cu privire la achiziţiile din timpul pandemiei. Aceastăcomisie nu funcţionează. Cu greu am reuşit în decembrie anul trecut să votăm o conducere. Această comisie nu se va întruni nici săptămâna aceasta.Sperăm, prin preşedintele care a fost desemnat de la PSD, în ciuda cutumei că preşedintele revine grupului parlamentar care iniţiază comisia deanchetă, ca lucrările acestei comisii să demareze, să vedem contracte, să vedem concret, în faţa parlamentarilor, persoanele responsabile de achiziţii”,spune George Simion.

El aminteşte de cazul Piţurcă.
„Aţi văzut arestarea lui Victor Piţurcă şi a şefului de la Romarm. E poate a mia parte din jaful care s-a întâmplat în timpul pandemiei. Sub pretextulrestricţiilor, sub pretextul stării de urgenţă şi a stărilor de alertă repetate s-a produs un atentat la siguranţa economică a României, a fost devalizatbugetul, ne-am împrumutat cu sume record pentru a acoperi aceste achiziţii care încep de la măşti, continuă cu izolete şi, cireaşa de pe tort, vaccinurile- peste 100 de milioane de doze”, încheie liderul AUR.

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search