George Simion(AUR): Europa birocraților actuali de la Bruxelles înseamnă restricții și totalitarism

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor, domnul deputat George Simion, a salutat prezența la Conferință a importantelor delegații ale partidelor conservatoare din Europa, precum și a personalităților românești participante la lucrări. În discursul său, intitulat „Europa noastră, nu a lor”,  George Simion a ținut să sublinieze sărbătorirea la București, cu o zi în urmă, alături de prietenii polonezi, a Zilei  Independenței  Poloniei.  

„Poporul polonez se atârnă cu tot ce are de această independență,  care e amenințată dinspre est și vest”- a spus președintele Simion, care a enumerat cu aceeași bucurie în context recenta victorie electorală a ,partidului Likud în Israel, cea a republicanilor din SUA în alegerile intermediare, iar, la începutul anului,  victoria partidelor conservatoare patriotice din Suedia și Italia.

„Ce vedem amenințată azi: suveranitatea națională. Pe lângă suveranitate, vedem amenințat un mod de viață. Europa noastră, modul în care noi vedem lumea se axează pe libertate culturală, religioasă. Europa lor, Europa birocraților actuali de la Bruxelles, înseamnă restricții, totalitarism. În mai 2024, vom avea alegeri pentru un nou Parlament European. Sperăm că vom fi cu toții acolo, împreună, pentru a sărbători o mare victorie comună. Forțele patriotice, conservatoare, suverane ale Europei și ale întregii lumi trebuie să se unească pentru a lupta împotriva actualei veritabile boli care amenință lumea – neomarxismul. Sunt convins că în 2024 victoria va fi a noastră!” – a conchis domnul George Simion.

Sursa: 60m.ro

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search