Liderul AUR, George Simion, prezent la Iași pune bazele unei alianțe suveraniste pentru alegerile din 2024. Acesta organizează o conferință de presă

Liderul AUR, George Simion organizează marți, 24 ianuarie, la Traian Grand Hotel din Iași Conferința Națională ˝Unitate pentru suveranitate˝. Potrivit BZI, în cadrul evenimentului, Alianța pentru Unirea Românilor, Partidul Republican din România și Alianța Național Țărănistă vor pune bazele unei alianțe suveraniste pentru alegerile din 2024 și vor încheia un protocol de colaborare, la care se vor putea alătura ulterior și alte formațiuni politice, asociații civice și personalități.

„Le-am arătat ăstora astazi ce înseamnă AUR. Nu ne punem la mintea lor. Sunt prea mici la scara istoriei. Au încercat inclusiv la depunerea coroanelor să nu ne bage în seama. Noi am depus. Am încrederea ca AUR va ajunge la conducerea României în 2024. Suntem o mișcare care nu poate fi oprită. Nu vă mai puneți la mintea lor că e una îngustă rău. Lăsați orgoliile deoparte, dați-vă mâna! Vor veni alături de noi și alte formațiuni politice. Apelul meu este ‘Deschideți porțile AUR către toate formațiunile, grupurile, personalitățile care gândesc ca noi!’

Cei care nu cred că doar prin unitate vom izbuti la următoarele alegeri, faceți un pas în spate, pentru că stați în spatele victoriei. AURface Alianța doar cu români. Cei care nu au încredere nu sunt oameni care să aibă credință. Aveți credință că vom izbuti în demersul nostru. Această mișcare, dincolo să fim un partid sau o Alianță, suntem o mișcare, iar în această mișcare trebuie lăsați toți românii să vină! Nu da romane în roman, nu da ca îți este frate. Unii vă vor îmbiba cu pesimismul lor. Viitorul aparține celor îndrăzneți.

În 7 ani Alexandru Ioan Cuza a făcut niște lucruri enorme, aviz președintelui țării.

Avem o criză mare pe piața forței de muncă pentru ca au distrus liceele profesionale. Unde suntem noi astăzi? Suntem într-o fază a statului modern român blocat de membrii de partid. Voi sunteți aici pentru România și pentru ca ati văzut că lucrurile în statul nostru nu funcționează. Dacă a putut Cuza, putem și noi!

Alexandru Ioan Cuza a fost un domn care nu era voit de boieri, ci impus de popor cu forța la domnia țării. Și un domnitor care a condus pentru popor. Noi suntem un partid al poporului. Nu trebuie să ne temem de nimeni și de nimic. Dumnezeu ne va ajuta! Vom face ce e nevoie. Este nevoie de o lege a instituțiilor publice, ca să ajungem la 500 de instituții din poate 1000 care sunt? O vom face! Noi îl vrem pe Cuza domn!

Am vorbit mult astăzi pentru că este durerea noastră. Noi suntem un partid politic care va guverna România și care o va duce din faza de deconstrucție de astăzi în reconstrucție.

Cu 2.000 de lei, nu poți trăi! De aceea noi trebuie să mergem printre români și să le explicăm că trebuie redusă urgent taxarea muncii. Trebuie comasate localitățile pentru a fi mai bine românilor. Nu poți să ții 50-60 de oameni într-o primărie să-ți care o foaie.

Experții noștri au făcut planul de renaștere și reconstrucție a României. Le vom arăta și în 2024 cine este AUR!

În încheiere, vreau să spun ceea ce am și strigat în marșul nostru. România nu a avut graniță la Prut. Români sunt si la Chișinău și la Prut! Vom pune românii pe primul loc!”, a spus George Simion.

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search