Mediafax: Reacţia AUR după criza de pe Valea Jiului. George Simion anunţă retragerea partidului de la dezbaterea parlamentară, „în semn de solidaritate cu minerii”

Deputatul George Simion a dezvăluit de la tribuna Parlamentului faptul că vine din Valea Jiului unde s-a întâlnit cu minerii şi că, în semn de solidaritate cu aceştia a decis să se retragă din şedinţa parlamentară. El a acuzat Guvernul că nu are un plan pentru mineri şi pentru România şi i-a cerut premierului Florin Cîţu să găsească soluţii.

„Vin din păcate de la Hunedoara… Grupul AUR va părăsi sala în semn de solidaritate cu minerii din Valea Jiului şi cu muncitorii din domeniul energetic… Acest guvern nu are o viziune pentru România, nu are decât lozinci… Minerii nu cred minciunile doamnei Turcan, ei sunt în mină la ora asta, îşi pun viaţa în pericol…. Nu există cursuri de reconversie, vor ajunge culegători de sparanghel în Germania… Noi vă spunem să nu vindeţi gazele din Marea Neagră, portul Constanţa, nu distrugeţi Poşta română… Domnule Cîţu, dumnevoastră v-aţi luat salariul, minerii nu, treziţi-va domnule Cîţu”, a declarat George Simion de la microfonul Parlamentului.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.