AUR nu îl mai vrea pe Klaus Iohannis la Cotroceni. George Simion: „Toată clasa politică care ne-a condus până acum să plece”

După revocarea din funcție a lui Vlad Voiculescu, copreședintele AUR George Simion a declarat că următorul pas este suspendarea președintelui Klaus Iohannis. „Trebuie ca toată clasa politică care ne-a condus până acum să plece”, a subliniat liderul AUR la România TV.

Nu putem să aşteptăm până în 2024. Iohannis are tot aparatul. S-a implicat în alegeri, total neconstituțional!  AUR nu îl mai vrea pe Klaus Iohannis la Cotroceni şi după Voiculescu, ţinta principală este cel care se află la vârful piramidei, sistemul antiromânesc”, a spus George Simion.

Totodată, copreședintele AUR a precizat că formațiunea sa politică nu va colabora cu partidele sistemului în eventualitatea în care Executivul condus de Florin Cîţu ar pica prin moţiune de cenzură.

Nu o să cădem la pace cu partidele sistemului. Mergem până la capăt! Suntem singurii care au curaj să spună că măsurile acestea de restricţie au fost aberante. Aceste măsuri au dus la noi infectări”, a adăugat Simion.

Reamintim că AUR a contestat la Curtea de Apel Bucureşti restricţiile impuse de Guvern în timpul stării de alertă, fiind vizate inclusiv închiderea şcolilor, obligativitatea purtării măştii la orele de curs şi programul magazinelor.

Sursa: 60m.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.