George Simion: Domnul Cîţu să-şi dea demisia înainte de moţiune, că e dezastru. Săptămâna asta, România pierde cel puţin 30.000 de locuri de muncă

Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a intervenit marţi în emisiunea lui Victor Ciutacu, Punctul Culminant, la România TV, unde a criticat dur politica guvernului Cîţu şi a atras atenţia asupra faptului că ultimele combinate româneşti sunt vândute străinilor.

George Simion a declarat că a mers în ultima săptămână în mai multe zone ale ţării unde se închid mai multe exploatări miniere, în total urmând ca România să piardă, doar în această săptămână, peste 30.000 de locuri de muncă.

„Sunt un susținător pentru că așa-zisul investitor rus de acolo și-a bătut joc și de statul român și de muncitorii de acolo, de avem de recuperat 40 de milioane. Sunt 1000 de familii care depind de acel combinat, ei sunt disponibilizați, trecuți în șomaj. Sunt mai mult proteste, la Baita în județul Bihor exploatează companii străine, o companie românească nu este lăsată să exploateze.

Se pierd 8000 de locuri de munca pe Valea Jiului, pentru că suntem o colonie care trebuie doar sa consume. Săptămâna asta se vor pierde cel puțin 30.000 de locuri de muncă și economia e în creștere, ne spune Cîțu, deși cresc doar prețurile. Este dezastru, ultimele rămășițe din industria românească sunt preluate de străini. Am ajuns groapa de gunoi a Europei. Domnul Cîțu mai bine să-și dea demisia înainte de moțiunea de cenzură, că e dezastru.”, a spus George Simion la Romania TV.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.