George Simion: „Un alt ministru, la fel de vinovat, evită să spună că 8.000 de locuri de muncă se vor pierde inutil”

George Simion, președintele AUR, a declarat în exclusivitate la România TV că România deține multe resurse miniere care ar trebui exploatate. Liderul AUR l-a criticat pe Ministrul Energiei, Virgil Popescu, pentru că refuză să spună românilor că 8.000 de români, care lucrează în domeniul minier, își vor pierde locurile de muncă, până în 2030.

„În momentul ăsta prețul cuprului a ajuns de la 4.000 de euro pe tonă la 10.000 de euro pe tonă în 2025 va ajunge la 25.000 de euro pe tonă. Ministrul USR este mai preocupat de vizitele românilor în Grecia. Un alt ministru la fel de vinovat Virgil Popescu evită să spună că 8.000 de locuri de muncă se vor pierde inutil.

Virgil Popescu spune că trebuie să închidem exploatarea minieră pana la 2030. Acestă lege nu a ajuns în Parlament . Parlamentul este o instituție strict decorativă. Virgil Popescu nu a făcut niciun demers pentru a prelungi termenul în care putem exploata lignitul. Virgil Popescu spune că vom lua energia din eoliene și energie solară.

AUR va vota integral Moțiunea de Cenzura prin toți parlamentarii noștri. Nu ne dorim în acest moment să intrăm la guvernare cu stânga sau cu dreapta, însă vom susține nume de oameni competenți în funcția de prim-ministru și la nivel de miniștri de resort. Vom susține Călin Georgescu proiectul „Hrană, Apă, Energie”, dacă vorbim de micul producător, ar trebui să fie vârful de lance în România”, a declarat George Simion.

Sursa: Romania TV


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.