AUR anunță că votează moțiunea de cenzură: ”Luăm parte la toate acțiunile care dau jos acest guvern mincinos”

Parlamentarii PSD au depus, miercuri, o moţiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîţu. Moţiunea este intitulată “România eşuată. Recordul ‘fantastic’ al Guvernului Cîţu”, iar în textul acesteia social-democraţii susţin că guvernarea PNL-USR-UDMR “conduce economia României spre prăpastie cu o viteză uluitoare”. Parlamentarii AUR vor vota moțiunea, a anunțat co-președintele Alianței, George Simion, care a precizat că vor lua parte la orice acțiune prin care guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR va fi demis.

”Cu siguranță AUR votează această moțiune și ia parte la toate acțiunile care dau jos acest guvern mincinos. Sunt multe motivele pentru care guvernul Cîțu trebuie să plece, iar unul dintre ele ține de companiile strategice.

Toți parlamentarii AUR vor vota moțiunea, dar nu dorim să intrăm la guvernare nici cu așa-zisa stângă, nici cu așa-zisa dreaptă.

Nu îl susținem pe Alexandru Rafila ca premier, am văzut ce a făcut în pandemie, ci vrem buni profesioniști. Călin Georgescu este premierul pe care AUR îl susține. România are buni profesioniști care nu sunt ”infectați” de noua ideologie neomarxistă și de gen.”, a declarat George Simion la România TV.

Sursa: stiripesurse.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.