George Simion: Domnul Cîţu este un fricos care a ajuns dintr-o întâmplare nefericită prim-ministru al României. L-a luat domnul Orban de pe stradă şi l-a făcut premier

Liderul deputaţilor AUR George Simion a afirmat că Florin Cîţu a ajuns prim-ministru al României dintr-o întâmplare nefericită şi că acesta a fost luat de Ludovic Orban şi făcut premier, iar acum în plenul Palamentului vorbeşte despre alegerile interne ale PN, în loc să dea raportul în faţa românilor.

„Domnul Cîţu este un fricos care a ajuns dintr-o întâmplare nefericită premier al României. L-a luat dl Orban de pe stradă, l-a făcut premier şi acum vine în faţa Parlamentului să vorbească despre alegerile interne ale PNL, când ar trebui să dea raport în faţa românilor. Vă e frică de noi şi de români, domnule Cîţu şi aveţi de ce să vă fie frică pentru că nu îndrăzniţi să mergeţi nicăieri fără bodyguarzi. Sunteţi un fricos care nu are de ce să fie premier, după cum mulţi care au fost premieri nu trebuiau să conducă România. Nu, nu sunteţi de vină pentru tot ce s-a întâmplat în 30 de ani, dar să ştiţi că ne-a sunat mineri şi nu pot munci de 2 săptămâni pentru că nu le-aţi dat autorizaţie. Ne-a sunat primarul de la Voineasa să întrebe când anume veţi retroceda pădurile la care nu aveaţi nici un drept, dvs şi familia dvs, domnule Cîţu. Legat de educaţia copiilor, colegii senatori au votat ceva şi aţi spus că veţi da un ordin pentru a impune o educaţie pornografică pentru clasele primare şi nu sunt mulţumiţi de dvs colegii dvs şi de aceea nu îi lăsaţi să voteze. O să mai fie moţiuni şi nici electoratul USR nu e mulţumit pentru că nu aţi făcut nimic cu pensiile speciale. Azi vin de la protestul transportatorilor din CFR. Ceferiştii sunt foarte nemulţumiţi de fpatul că nu aveţi nicio viziune pentru transportul feroviar din România şi sunte de transportatori, camionagii sunt nemulţumiţi că le impozitaţi diurna”, a afirmat George Simion, de la tribuna Parlamentului.

Sursa: News.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.