George Simion îl face praf pe premierul Cîţu: „Este un speculant, un individ slab, în a cărui privire se citesc anumite deficienţe”

Preşedintele AUR George Simion i-a adus o serie de acuze premierului Florin Cîţu, în direct la România TV, în dialog cu Victor Ciutacu.

George Simion a reacţionat după ce Florin Cîţu i-a răspuns la o interpelare din Parlament pe tema terenurilor împădurite care i-au fost retrocedate familiei premierului, susţinând că această retrocedare s-a făcut preferenţial, familia Cîţu alegându-şi terenul.

„Noi nu avem nicio problemă cu retrocedările, atâta timp cât sunt legale. Familia domnului Cîțu și-a ales pădurea, cele 50 până la 75 de hectare, lângă pârtia de schi și lacul de la Voineasa și este foarte supărat când îl prindem și îl interpelăm în Parlament.

Asta e o prostie, că apărăm noi comuniștii, nu știu ce insinuează domnul Cîțu. A zis ca a luat si va mai lua, dar nu cred, atâta timp cât suntem și noi în Parlament. Acum știe toată țara de acele retrocedări, îi e frică mereu când ne vede și de-asta fuge, pentru că pe noi nu ne îngenunchează. Mereu minte și vrea sa ne asocieze cu PSD, dar nu PSD e la putere, ci dânsul. Eu am 34 de ani, ce comuniști să apăr eu?

George Simion: „Domnul Cîţu este un individ instabil, nu ar trebui să fie nici preşedinte de partid”

Nu am primit niciun răspuns legat de PNRR. Ne împrumutăm de 15 miliarde de euro fără nicio explicație, dăm bani pe piste de biciclete și alte prostii. Domnul Cîțu este un individ slab, un individ în a cărui privire se citesc anumite deficiențe și nu ar trebui să mai fie prim-ministru, el nici șef de partid nu ar trebui să fie. Pe el, Ludovic Orban l-a luat de pe stradă și acum are aroganța să se creadă stăpân peste toată țara.

El vorbește despre antreprenoriat, chipurile e liberal. El este un speculant în domeniul bancar, de aceea a fost și disponibilizat de o anumită bancă comercială, se folosește de bunicul său pentru a justifica aceste retrocedări și se bate cu pumnul în piept că este stăpânul României.”, a spus George Simion la România TV.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.