George Simion rupe tăcerea după ce mai mulţi activişti AUR au fost călcaţi în picioare la Chişinău: O agresivitate ieşită din comun

George Simion rupe tăcerea după ce mai mulţi activişti AUR au fost călcaţi în picioare la Chişinău. Liderul AUR spune că incidentul a pornit la ordinul lui Igor Dodon, care nu ar dori unirea cu România.

„Românii din Italia ne-au susţinut, aveam 33,5%. Nici Florn Cîţu nu mai e iubit de poporul din Diaspora, nici măcar Rareş Bogdan. Văd şi românii plecaţi în pribegie peste hotare. Noi suntem naţionalişti. Vrem Basarabia înapoi, noi vrem şi în Parlamentul de la Chişinău. Noi suntem singurii care ne luptăm cu Dodon.

Activiştii AUR au fost goniţi de carabinierii de la Chişinău, călcaţi în picioare, o agresivitate ieşită din comun. Ca să vezi tricolorul călcat în picioare de nişte neaveniţi, nu prea e bine. Se poartă ca nişte brute, dar noi nu abandonăm. Ţara nostră e mare, de la Nistru până la Tisa. Am interdicţie în Republica Moldova, din anul Centenarului când am făcut un marş în Piaţă. Nu am voie să trec Prutul. Nicio problemă, trec Prutul politic.

Noi suntem pro-europeni, pentru o Europă a națiunilor, luptăm pentru o Europă Creştină. De aceea ne-am mobilizat. Suntem acolo, lângă liderii polonezi, italieni şi lângă toţi patrioţii din Europa. Dacă vom merge cu forţe anti-naţionale precum domnul Cîţu, vom ajunge la dezastru”, a declarat George Simion, în exclusivitate pentru România TV.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.