George Simion (AUR): Sunt ONG-uri care încearcă să le spună copiilor cât de normal e să îți alegi singur sexul. Se încearcă introducerea acestui gen de propagandă și pe cale oficială

George Simion, copreședintele AUR, a declarat că există foarte multe ONG-uri care încearcă, prin Școala Altfel sau prin intrarea în diverse unități de învățământ, să le spună copiilor de grădiniță sau de școală primară și generală „cât de normal este să îți alegi singur sexul” sau „să dezvolți relații sexuale cu persoane de același sex”.

La „Bună, România!” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, miercuri seară, pe B1 TV, deputatul a explicat printre altele că AUR nu se opune Educației sexuale, însă nu este de acord cu introducerea ei de la vârste fragede, cum doresc ONG-urile cu viziuni progresiste și cum recomandă OMS.

George Simion (AUR), pe B1 TV, despre legea privind LGBTQ+

AUR a anunțat recent că va iniția demersurile pentru a elabora un pachet legislativ similar cu cel prin care Ungaria a interzis promovarea LGBTQ+ și a ideologiei de gen în rândul minorilor.

„Știți că sunt foarte multe ONG-uri care, prin Școala Altfel și prin intrarea în grădinițe și chiar școli, încearcă să vorbească copiilor despre cât de normal este să îți alegi singur sexul, să dezvolți relații cu persoane de același sex. E vorba de copii de grădiniță, copii de școală primară, copii de școală generală și nu ni se pare normal să existe acest gen de propagandă, care se încearcă să fie introdusă și pe cale oficială, prin Educația de sănătate, prin așa-zisa Educație sexuală, la care nu ne opunem, dar nu suntem de acord să fie introdusă de la vârsta de 4 ani, așa cum spun reglementările OMS în privința aceasta. De fapt, asta vizează și Viktor Orban, sunt reglementări la nivel european care încearcă să fie impuse statelor membre”, a afirmat George Simion.

Liderul AUR spune că „sunt ONG-uri care pledează pentru introducerea acestei educații de la vârstele cele mai fragede”.

Sursa: B1 TV


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.