George Simion, liderul AUR, l-a alergat prin Parlament pe Florin Cîțu: „De ce nu vă dați demisia?”

Liderul AUR, George Simion, l-a urmărit vineri, 3 septembrie, pe premierul Florin Cîțu, pe holurile Parlamentului, întrebându-l insistent de ce nu demisionează, a notat HotNews. Simion a transmis episodul înregistrat cu telefonul mobil live pe Facebook.

La finalul ședinței Biroului Politic Naţional al PNL, Cîțu a făcut declarații de presă, alături de o parte dintre susținători, între care Emil Boc, Rareș Bogdan sau Gheorghe Flutur. Pe durata declarațiilor, George Simion, copreședintele AUR, s-a aflat în preajma liberalilor și a transmis totul live pe rețelele sociale.

După ce Cîțu a încheiat declarațiile, liderul AUR a început să îl urmărească pe holurile Parlamentului, chestionându-l insistent de ce nu demisionează. Înregistrarea durează o oră și 14 minute. Imaginile când George Simion îl aleargă pe Florin Cîțu încep de la minutul 63 al înregistrării.

„Ați fost la închisoare, cum e la închisoare?”

„V-am întrebat când vă dați demisia. Măcar cu pădurile, când dați înapoi pădurile? Când vă dați demisia, că nu mai aveți susținere?”, se aude Simion, pe filmare.

Sursa: Libertatea


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.