George Simion: AUR a reuşit să adune 122 de semnături necesare depunerii moţiunii de cenzură

Deputatul George Simion, copreşedinte AUR, a anunţat vineri seară depunerea la Parlament a moţiunii de cenzură “Demiterea Guvernului Cîţu, singura şansă a României de a trăi!”, pentru care formaţiunea a reuşit să strângă 122 de semnături, inclusiv ale “altor forţe politice”.

“Aveţi în faţa dumneavoastră o moţiune depusă la iniţiativa AUR cu semnăturile şi a altor forţe politice, cu care nu ne-am aliat, nu suntem aliaţi şi nu ne vom alia. Singurul obiectiv comun pe care îl avem noi, de la AUR, cu cei de la USR, cu cei de la PSD, în acest moment, este demiterea Guvernului Cîţu. Premierul Cîţu şi toţi miniştrii care şi-au bătut joc de români, din nou, luni de zile”, a precizat Simion, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că AUR a reuşit să adune 122 de semnături necesare depunerii moţiunii de cenzură.

“Nu avea nicio forţă politică curajul de a face acest pas, ne-am asumat şi am anunţat depunerea moţiunii ‘Demiterea Guvernului Cîţu, singura şansă a României de a trăi!’, din prima zi a sesiunii parlamentare şi astăzi, după trei zile, avem semnăturile necesare, 122 de semnături şi săptămâna viitoare, luni sau marţi, va fi citită (n.r. – moţiunea) în plenul reunit al celor două camere şi sperăm să fie votată cât mai repede, pentru a începe reconstrucţia România”, a afirmat Simion.

Sursa: Agerpres


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.