George Simion promite românilor că va lupta contra restricțiilor: Ne legăm în lanțuri în Parlamentul României

George Simion vine cu informații de ultimă oră. Co-preşedintele AUR se arată extrem de deranjat de restricțiile care au luat amploare în Europa, declarând că va face tot posibilul ca România să nu ia astfel de măsuri drastice care să afecteze populația.

George Simion a vorbit despre protestele din Franța și Italia care vin ca o reacție la certificatele de vaccinare, dar și la restricțiile impuse pentru persoanele care nu s-au vaccinat anti-Covid.

Co-președintele AUR susține că toate aceste măsuri sunt discriminatorii, iar partidul său va face tot posibilul ca România să nu ajungă într-o astfel de situația. În același timp, el a criticat și atitudinea guvernaților.

„Șeful domnului Barna, șeful domnului Cioloș din Franța domnul Macron a introdus aceste restricții absolut aberante. Suntem împotriva certificatului şi categoric împotriva oricărei forme de restricție a libertății de circulație în interiorul Uniunii Europene și împotriva oricărei forme de discriminare”, a spus George Simion la Antena3.

Totodată, el a mai adăugat că Europa a început să se trezească, mai multe demonstrații având loc în marile orașe din Europa. În ceea ce privește situația din România, Simion susține că dacă Dan Barna va continua cu ”vaccinarea obligatorie”, același lucru se va întâmpla ți în țară.

„Ceea ce vedem acuma este poporul din întreaga Europă care se trezește. Au fost proteste mari împotriva lui Macron care o să îl afecteze pentru că avem alegeri prezidențiale în Franța. Colegii din Italia au organizat proteste în Parlamentul din Italia și au avut loc demonstrații mari în majoritatea orașelor. La fel se va întâmpla și în România dacă domnul Barna insistă cu vaccinarea obligatorie.

Se deschid școlile şi o să încerce să forțeze elevii și apoi studenții când se deschid universitățile să fie vaccinați. Tot insistă cu vaccinarea obligatorie a cadrelor medicale.

Colegii noștri din AUR Cluj au făcut un protest în fața Universității Babeș Bolyai pentru că nu vor fi primiți la cursuri studenții nevaccinaţi.(…) Testele făcute pe banii lor este o formă clară de discriminare”, a mai spus el.

”Ne legăm în lanțuri în Parlamentul României”

George Simion susține că marea majoritate a românilor a trecut deja prin boală și are anticorpii necesari pentru a face față virusului. El a mai adăugat că în cazul în care se vor introduce restricții, AUR se va ”lega în lanțuri” în Parlament pentru a le opri. „Majoritatea românilor au trecut prin boală, au anticorpi necesari au protecția necesară mult mai de durată și mult mai sigură decât aceste feluri experimentale.(…)

Vom fi suficient de vocali astfel încât aceste măsuri și pașaportul verde să nu se introducă în țara noastră. O să ne luptăm și dacă e nevoie ne legăm în lanțuri în Parlamentul României pentru a opri discriminarea pe bază de vaccinare.

Se încearcă pe baza unor noțiuni nobile precum sănătatea, siguranța să ni se dea calificative „tu ești bun că te-ai vaccinat, tu nu ești bun că nu te-ai vaccinat”. Şi vom ajunge poate la felul de a primi punctaj ca în China, o societate foarte bine controlată pe baza felului în care respecți regulile impuse de Guvern. Noi în România cel puțin avem o experiență care ne face să fim sceptici la ceea ce Guvernul ne ordonă și ne gândim de două ori dacă se acționează înspre binele nostru”, a mai spus George Simion.

Sursa: Capital


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.