George Simion: Este absolut dezastruos ce se întâmplă în municipiul Constanța!

George Simion, co-președintele AUR,  s-a aflat,  duminică,  în județul Constanța. Simion a participat la constituirea organizațiile Cumpăna, Amzacea și Limanu, locații în care AUR Constanța a identificat localnici care împărtășesc valorile acestui partid.

Aflat pe DN 39, drum devenit coșmarul constănțenilor și al turiștilor, George Simion a precizat că s-a ajuns aici din cauza neputinței administrațiilor publice locale. Acestea ar trebui să gândească la faptul că, dacă nu fac ce trebuie pentru constănțeni și turiști, “banii se vor duce în continuare către Bulgaria, către Grecia”, așa după cum a punctat Simion.  “Pierdem bani, fiecare sezon în care nu este valorificat potențialul litoralului înseamnă mai puțini bani pentru români”, a subliniat co-președinte AUR, precizând că partidele aflate la guvernare nu fac nimic în acest sens.

Referitor la obiectivele stabilite pentru organizația AUR Constanța, George Simion a precizat

că este simplu. “La nivel național vom avea campania cu pădurile României ca resurse indispensabile ce trebuie exploatate de români, pe plan județean ne trebuie un spital județean și a început colectarea de semnături în acest sens, iar la nivelul municipiului Constanța trebuie Scufundat  amiralul.”, a declarat co-președintele AUR .

Chițac cu celebrul domn Comănescu  trebuie să plece din funcție. Mai repede de 2024…

George Simion consideră că ce se întâmplă în municipiul Constanța este un dezastru, iar din acest motiv Vergil Chițac trebuie să plece, înainte chiar de a finaliza mandatul

“Suntem singurii care am lansat în spațiul public această idee, am început să strângem semnături. Sperăm ca cei de la USR să nu mai facă pe oile neprihănite și să se alăture campanie. Este absolut dezastruos ce se întâmplă, la acest moment, în municipiul Constanța: să nu ai grijă de spațiile verzi, să ai o administrație condusă tot de PSD cu Horia Constantinescu în prim plan este o bătaie de joc. Vergil Chițac cu cel pe care îl are în spate, celebrul domn Comănescu,  trebuie să plece,  mai repede de 2024,  din funcție”, a subliniat George Simion, co-președinte AUR.

AUR va combate planurile unora de a perverti copiii din România   

Nu mai este mult și începe o nouă sesiune parlamentară. Sesiune în care AUR, așa după cum a precizat George Simion, va combate puternic ideologia de gen  și planurile unora sau altora de a  perverti copiii din România. “Ne vom lupta cu cei care vor să facă din vaccinare un subiect obligatoriu și care intimidează bugetarii, cadrele didactice, cadrele sanitare. Apoi ne vom concentra pe trei proiecte de lege care țin de resurse: pădurile, case pentru româniii care vor să revină din diaspora și, nu în ultimul rând, un proiect la care țin foarte mult, referitor la creșterea demografică. Am introdus o primă lege care prevede micșorarea sau desființarea impozitelor pentru familiile numeroase.”,  a menționat Simion.

Sursa: opinia-constantei.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.