AUR îl invită pe premier la „masa negocierilor“ din Piaţa Universităţii

AUR îl invită pe premierul Florin Cîţu în Piaţa Universităţii, la un protest antiguvernamental, la care formaţiunea condusă de George Simion şi Claudiu Tîrziu şi-a anunţat prezenţa, pentru a purta negocieri în privinţa susţinerii Guvernului.

„Florin Cîţu e aşteptat sâmbătă, 2 octombrie, ora 17:00, în Piaţa Universităţii din Bucureşti să negocieze pentru menţinerea Guvernului în prezenţa românilor, principalii afectaţi de întreaga activitate a Executivului pe care îl conduce. Acesta este răspunsul Alianţei pentru Unirea Românilor la invitaţia prim-ministrului adresată tuturor partidelor parlamentare, după alegerea sa ca preşedinte al PNL”, a transmis AUR, potrivit unui comunicat de presă.

Sursa citată explică faptul că „AUR discută cu orice partid care respectă Constituţia”, iar „PNL are restanţe la acest capitol”, spune copreşedintele AUR George Simion. „Democraţia şi drepturile constituţionale nu se negociază. Totuşi, Florin Cîţu este aşteptat în Piaţa Universităţii, sâmbătă, la ora 17:00, pentru a trata direct cu românii. În aceste condiţii, putem negocia şi noi cu el”, a mai completat Simion.

Sursa: Adevarul


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.