George Simion, despre depunerea mandatului de către Nicolae Ciucă: „Se apropie sfârşitul pentru Klaus Iohannis. Acest prim turist al ţării trebuie să ne părăsească”

George Simion, copreședinte AUR, a comentat luni seara depunerea mandatului lui Nicolae Ciucă, după ce nu a reuşit să creeze o majoritate parlamentară. „Le arde de joacă cu noi. Era clar că Ciucă nu o să primească niciun vot”, a spus acesta.

Întrebat cum vede această depunere de mandat al lui Nicolae Ciucă, copreședintele AUR, George Simion, a apreciat demersul ca fiind “o perdea de fum, ca pe o încercare a lui Klaus Iohannis să scape de ceea ce este inevitabil”.

„Acest prim turist al ţării trebuie să ne părăsească şi trebuie să o facă cât mai repede. Şi aşa am pierdut două luni de când am depus moţiunea de cenzură împotriva lui Florin Cîţu.

Mor oamenii în spitale, nu asigură medicamente în farmacii în spitale. Țin camioanele cu medicamentele aduse de Gigi Becali în vamă. Nu iau medicamentele de la Terapia Cluj. Le arde de joacă cu noi. Era clar că Ciucă nu o să primească niciun vot, era clar că o să încerce să îl ţină pe Florin Cîţu în continuare. Ce nu le era clar e că o să ieşim noi cu suspendarea preşedintelui. Şi aştept PSD cât se mai lasă umiliţi. Am văzut că cei de la USR se lasă umiliţi şi jigniţi. Se apropie sfârşitul pentru Klaus Iohannis”, a spus George Simion la Sinteza Zilei.

Sursa: Antena3


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.