VIDEO. Simion (AUR), în Parlament: „Nu e bine să fiţi în stare de ebrietate când sunteţi în plen”

A fost din nou ceartă în Parlament, din cauza Legii privind impunerea certificatului „verde” de vaccinare la locul de muncă.

Deputaţii au avut mai multe schimburi de replici, după ce preşedintele Comisiei pentru sănătate din Camera Deputaţilor, liberalul Nelu Tătaru, a cerut plenului să aprobe ca această comisie să lucreze luni, în paralel cu plenul, pentru a dezbate proiectul privind certificatul „verde” de vaccinare.

Propunerea a fost aprobată cu 184 de voturi “pentru”, 29 ”împotrivă” şi 12 abţineri, dar nu înainte de discuţii aprinse între deputaţi.

Liderul grupului USR, Ionuţ Moşteanu, a afirmat că, în urma discuţiilor din Comitetul liderilor, s-a agreat să fie de acord cu lucrul în paralel cu plenul al Comisiei de sănătate pentru că e important ca acest proiect să fie adoptat.

Însă, liderul grupului AUR, George Simion, a spus că el nu este de acord cu acest lucru.

Nu sunt de acord cu ce vreţi dumneavoastră să faceţi. Domnilor deputaţi, vă sună foarte mulţi oameni din circumscripţiile voastre, vă sună alegătorii voştri. Domnul Cupşa, vă sună şi de la Bihor. Vă sună cetăţenii români, nu vă sună membri AUR, vă sună cetăţenii dumneavoastră de la Bihor care v-au votat, domnul Cupşa. Nu e bine să fiţi în stare de ebrietate când sunteţi în plenul Parlamentului, domnul Cupşa. (…) Respectăm sala, dar respectaţi şi voi pe cei care v-au votat şi respectaţi Regulamentul Camerei Deputaţilor care spune că trebuie anunţaţi cu 24 de ore înainte membrii comisiei, înainte să faceţi respectiva comisie. De ce neapărat trebuie să se ţină şedinţa de Comisie de sănătate în acelaşi timp cu şedinţa de plen?”, a susţinut Simion, potrivit Agerpres.

Sursa: Știrile ProTV


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.