George Simion, uimit de reacția lui Iohannis când i-a spus să îi ceară demisia lui Florin Cîțu

George Simion, copreședintele AUR, a spus, luni, că i-a transmis președintelui Klaus Iohannis, la consultările de la Cotroceni, să îi ceară demisia lui Florin Cîțu din funcția de premier interimar.

George Simion a mărturisit că după ce i-a transmis șefului statului să îi ceară demisia lui Florin Cîțu din funcția de premier interimar, Klaus Iohannis a râs forțat.

I-am spus președintelui să-i ceară demisia lui Florin Cîțu din funcția de premier interimar pentru că acesta nu pare să fie în toate facultățile mentale. A avut un rictus când am făcut propunerea”, a spus George Simion.

Simion a ținut să sublinieze că partidul AUR va dialoga cu majoritatea formațiunilor politice, dar „mai puţin cu acea tabără de extremişti din jurul lui Cîţu”.

Avem impresia că suntem consultați de formă. Am venit cu o propunere a unui guvern de specialiști condus de un premier independent. Domnul Iohannis ne-a spus că nu știe nici un domn Orban, doar pe consilierul său, și nu știe de vreun lider politic cu numele Orban. Mai rămâne să fie deschis la soluții. I-am spus preşedintelui să îşi ia în serios rolul de mediator. Aşteptăm bunăvoinţă din partea lui Klaus Iohannis. Altfel, nu excludem niciun fel de posibilitate, aşteptăm să vedem dacă a înţeles mesajul. Noi dialogăm cu toată lumea, mai puţin cu acea tabără de extremişti din jurul lui Cîţu”, a continuat copreședintele AUR.

Sursa: Știrile ProTV


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.