George Simion: „Niciun certificat verde pe teritoriul ţării”

Parlamentarii AUR, în frunte cu George Simion şi senatoarea independentă Diana Şoşoacă au făcut din nou scandal în Parlament, unde au afişat un banner uriaş pe care scria „Libertate fără certificat”. Deşi în plenul Camerei Deputaţilor erau dezbatute alte legi, parlamentarii de la alte partide nu erau lăsaţi să vorbească. Deputatul USR Iulian Bulai s-a plâns că este agresat de Diana Şoşoacă. „Îi mănâncă”, relata amuzat George Simion într-o transmisiune live pe Facebook, potrivit Digi24.

„E bataie de joc. Niciun certificat verde pe teritoriul României. Nu votaţi niciun certificat pentru că veţi avea parte de poporul român”, spunea Simion, în timp ce filma bannerul afişat în plenul Parlamentului.

În tot acest timp, alţi deputaţi încercau să dezbată alte proiecte de lege.

„Se dezbate altă lege”, i-a spus Szabo Odon lui George Simion. „Acum vorbim despre librării, dar cum intrăm noi în librărie cu certificate?”, a fost replica liderului AUR.

Ulterior, la tribuna Parlamentului a venit deputatul USR Iulian Bulai, care în timp ce prezenta un proiect de lege a fost apostrofat de Diana Şoşoacă.

„Aţi făcut mizerii în Parlament. Tinerii educaţi ai ţării, plecaţi de aici analfabeţilor. La puşcărie”, a zbierat Şoşoacă la el. George Simion a venit, în timp ce transmite live pe Facebook, lângă deputatul USR căruia i-a transmis că „are noroc” că este lăsat să vorbească.

„Domnul Bulai are noroc că îl lăsăm să vorbească”, a spus Simion. „Lipsa de educaţie duce la astfel de manifestări în Parlament”, a fost replica lui Bulai.

„Să primească cei de la USR cu certificatul lor verde acelaşi tratament pe care l-au primit alţii de la ei timp de patru ani”, i-a transmis şi Diana Şoşoacă. „Îi mănâncă”, relata amuzat George Simion.

După acest moment, parlamentarii AUR au avut o altercaţie şi cu deputatul PSD Adrian Solomon, care a vrut să le smulgă bannerul afişat, după ce s-a plâns că nu este lăsat să treacă în bancă.

Sursa: bursa.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.