George Simion anunță apariția unei noi formațiuni politice: „Sunt nişte oameni onorabili cu care o să-mi facă plăcere să lucrez”

George Simion spune că are informaţii conform cărora o nouă formaţiune politică va apărea pe scena politică românească, cu care AUR va colabora.

„Până la următoarele alegeri, eu sunt convins că va mai apărea o forţă politică nouă. Aşa s-a întâmplat la fiecare scrutin. Şi sunt convins că o să ne înţelegem foarte bine cu acea forţă politică. Vi se pare că noi suntem aşa de proşti cum ne consideră parlamentarii PSD încât să venim fără un plan? Noi suntem pe un segment naţionalist. Presimt că va apărea o forţă într-o zonă mai de centru”, a declarat Simion, potrivit ziare.com.

Despre persoanele care vor pune bazele viitorului partid, George Simion spune: „Îi ştiu şi sunt nişte oameni onorabili cu care o să-mi facă plăcere să lucrez”.

El a mai afirmat că AUR îşi doreşte obţinerea a 30-35% dintre voturi la următoarele alegeri.

„Să fim prima forţă politică a ţării, suntem pe locul doi în momentul ăsta. Suntem peste aşa-zişii urmaşi ai Brătienilor”, a mai afirmat Simion.

Sursa: Digi FM


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.