George Simion, viitorul preşedinte al României? Victor Ponta a făcut anunţul surprinzător pentru alegerile din 2024

Victor Ponta i-a prevăzut un succes răsunător lui George Simion pentru alegerile prezidenţiale din 2024, în cazul în care co-liderul AUR va candida.

Fostul preşedinte PSD a declarat că-l vede în turul al doilea al alegerilor: „PSD are 2-3 candidaţi, la PNL Ciucă, că doar nu vine Cîţu, şi sigur George Simion, care va ajunge în turul 2, pe modelul Vadim Tudor 2000. Problema e ce facem până în 2024”.

Simion îl vrea pe Iohannis plecat înainte de 2024

George Simion a anunţat că speră ca Iohannis să nu stea la Cotroceni până în 2024, dar a precizat că va propune oameni de valoare pentru postul de preşedinte. Totuşi, liderul AUR nu a exclus ca el să fie candidatul, dacă situaţia o impune şi colegii îi cer asta.

Sunt oameni mai potriviți ca mine că să fie preşedintele României. De asta am creat AUR, că să propunem oameni valoroși în funcţii publice.

Pentru prezidențialele din 2024 …sau poate mai devreme dacă îl demitem pe Iohannis, o să venim cu propuneri de oameni valoroși ai României.

Nu mă dau în laturi dacă nu o să aibă cine să ducă lupta. Mai e cale lungă și o să ducem discuții cu oameni mai potriviţi decât mine să ocupe funcţia asta”, a declarat George Simion la România TV.

Liderul AUR, ironic după ce irlandezul beat a spart Parlamentul

George Simion declarat că nu-i vine să creadă cum un cetăţean irlandez „beat rang” a reuşit să pătrundă în clădirea Parlamentului, fără a fi observat, spunând că „ar fi bine să avem instituţii puternice care să nu ne ia aşa de fraieri”.

Cum era? Era un cetăţean beat rangă ce a confundat hotelul cu Parlamentul. A reuşit să sară gardul şi ce a ma făcut? Era beat rangă şi a sărit gardul. Nu l-a observat nimeni!

Refuz să cred lucrul ăsta (că nu l-a observat nimeni). E amuzant aşa să îţi imaginezi parcursul ăsta. Nu ştiu dacă domnul din Irlanda a venit cu vreun sejur, cu vreun tichet de vacanţă şi dacă era inclusă vreo vizită în Parlament pentru dumnealui.

Prima oară când am citit ştirea am zis că au revenit la birou cei din coaliţia de guvernământ. Titlul era că hoţii au călcat Parlamentul noaptea trecută”, a declarat deputatul AUR, George Simion, pentru sursa amintită.

Sursa: national.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.