George Simion (AUR) a adus un invitat-surpriză la Parlament: „Poate mai scoatem dracii de aici”

Deputatul George Simion, copreședintele AUR, l-a invitat la Parlament pe părintele Victorin de la Mănăstirea Putna, potrivit fotografiei postate pe rețelele sociale.

Părintele Victorin de la Mănăstirea Putna, invitat de George Simion (AUR) la Parlament

„A venit părintele Victorin de la Putna, poate mai scoatem dracii de aici”, a scris copreședintele AUR, marți, pe Facebook.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, barbă şi interior

AUR, formațiune aflată la prima legislatură în Parlamentul României, promovează o politică de valori creștin-conservatoare. De altfel, în vară, partidul se asocia Declarației comune a patrioților și conservatorilor europeni privind viitorul Europei.

Potrivit Agerpres, la acel moment, George Simion și celălalt copreședinte AUR, senatorul Claudiu Târziu, semnau o scrisoare deschisă împotriva transformării UE într-un „super-stat federal european”.

„În faţa provocărilor cu care ne confruntăm, unirea forţelor politice europene conservatoare este mai necesară ca oricând. Împărtăşim viziunea partidelor semnatare şi credem că e necesar să ne coordonăm acţiunea politică şi să ne afirmăm credinţa într-un viitor european comun modelat potrivit acestei viziuni, care este cea a părinţilor fondatori ai Uniunii: Europa naţiunilor”, spuneau liderii AUR.

Sursa: money.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.