EXCLUSIV | George Simion vrea să meargă în SUA la o întâlnire cu partidul lui Donald Trump. „Sigur că o să mă duc la Memorialul Holocaustului”

George Simion, copreşedintele AUR, a declarat, miercuri, în exclusivitate la România TV, că are în plan o vizită la Washington pentru a se întâlni cu oficiali din Partidul Republican, care a contribuit la alegerea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte al Statelor Unite în 2017.

George Simion vrea să meargă în SUA, în contextul în care Victor Ciutacu, moderatorul emisiunii „Punctul Culminant”, i-a cerut să clarifice dacă AUR este sprjinit de Biserica Ortodoxă Română.

„Suntem partidul Bisericii, dar nu doar al Bisericii Ortodoxe. Facem parte componentă din biserică, fie că suntem ortodocşi, cum sunt eu, catolici sau romano-catolici. Mesajul nostru este unul creştin şi Biserica e alături de noi. N-avem nimic cu cei care nu sunt creştini. Avem şi musulmani.

Un evreu m-a invitat să merg la Washington la Memorialul Holocaustului. Sigur că o să mă duc.

Lucrează din greu colegii noştri, membri AUR, pentru o vizită la Partidul Republican, partidul domnului Donald Trump. Sigur că mă voi întâlni (şi cu membri ai comunităţii evreşti) pentru că sunt fraţii noştri”, a declarat George Simion, la România TV.

Sursa: Romania TV


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.