George Simion, declarații incendiare. Liderul AUR dă cărțile pe față. Acuzații grave la adresa politicienilor puterii

George Simion lansează un atac dur la adresa politicienilor aflați la frâiele țării, despre care spune că nu iau decizii pentru țară, ci doar pentru grupurile de interese pe care le reprezintă.

„Nu există români la conducerea țării. Sistemul Paralel e Dîncu, Cîțu, sunt băieții din Consiliile de Administrație, care nu sunt în față, dar au salarii de zecii de mii de euro. Adică ANRE, Consiliul Concurenței, ASF, sunt băieții deștepți din servicii, care nu respectă interesul națuional, ci fac jocuri de culise. La butoane probabil că sunt alte servicii de informații și niște buni executanți care își angajează soțiile prin diverse companii de stat.

„Soția lui Tomac ia 7.000 de euro pe lună. Este în CA de la Engie”

Diana Postică este soția lui Eugen Tomac, de la PMP. Este pusă în Consiliul de Administrație de la Engie, pe jocuri politice, pentru că PMP a asigurat durabilitatea Guvernului Orban. Are cam 7.000 de euro pe lună. Toți ciracii lui Băsescu se varsă în PNL, după cum se varsă și cei ai domnului Chițoiu. În prima lună de guvernare AUR vom renunța la aceste forme nesimțite de a retribui oamenii. A făcut-o și USR în guvernarea Cioloș din 2016. Ei au oameni în consiliile de administrație. Cu asta au încercat să ne cumpere și pe noi, ca să votăm cum trebuie. Suntem singurii care am refuzat. Este un dosar în instanță cu un deputat PNL, pus de doamna Ghorgiu, să ne cumpere deputații ca să nu treacă moțiunea de cenzură. Un domn de la Constanța tot încearcă să ne cumpere politicienii. Este vorba de domnul Comănescu Gabriel. Partenerul de afaceri al lui Virgil Popescu este directorul Electrica. Virgil Popescu este suținut în postul de ministru al Energiei  de trei  cabinete, iar Dumitru Coarnă a fost retras de PSD pentru că l-a combătut pe Popescu.

Directorul Electrica e partener de afaceri cu ministrul Energiei

Virgil Popescu era asociat cu domnul Bosoancă, iar la o lună, acesta devine șef de cabinet, pentru ca la o săptămână să devină director la Electrica, compania care a trimis peste 2 milioane de facturi greșite. Când am spus că o soluție în energie este naționalizarea companiilor de distribuție, mi s-a spus că sunt comunist. Eu am spus că în domeniile strategice trebuie să existe companii de stat. De ce statele europene au voie să aibă participații mari la companii din domenii strategice, iar România nu. Impozitarea traderilor din energie este o soluție. O altă soluție este o rată maximă de profit de cel mult 15-20%, nu ca acum. Într-o instituție doi lucrează pe bune, iar alți opt sunt pile, care nu știu să facă nimic. Eu mă duc din filială în filială și le spun că aici veniți să dați pentru țară, nu să luați și nu va funcționa AUR la fel precum celelalte partide. Nu se vor angaja la stat toți piloșii, pentru că îi trimit la plimbare”, a declarat George Simion în emisiunea „Legile Puterii”.

Sursa: Realitatea.net


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.