George Simion: În 2024 trimitem în turul doi pe omul care câștigă alegerile prezidențiale

George Simion, candidatul AUR la funcția de președinte cu moțiunea ”România Bogată: Creștină și democrată” a anunțat că în urma acestul Congres partidul va da candidatul care va căștiga alegerile prezidențiale din 2024.

Le mulțumesc tuturor care sunt pentru moțiunea România Bogată: Creștină și democrată. În spatele nostru sunt zeci de mii de membri și sute de mii de simpatizanți AUR. Ei au contribuit la existența singurului partid suveranist și conservator, singurul partid care sperăm să dea țării guvernare și președinte țării.

Sunt emoționat să vorbesc în fața voastră. AUR este un bine organizat pentru a devoala sistemul care a condus țara. Tătuca Iliescu a blocat viitorul României. Nu aș vota ca membru de partid George Simion. Am văzut cum se schimbă oamenii. Dorința de putere de funcții și orgoliile. Știu ce poate deveni AUR. Există un mare risc ca AUR să ajungă un monstru cu față umană. O democrație originală pe tipul Iliescu. Țara de 32 de ani incoace este lăsată pradă unor grupuri de interese mafiote a căror singură dorință de a ajunge la putere este bunăstarea acestora. Partidul nostru nu se va transforma într-un monstru ca restul partidelor din ultimii 32 de ani. AUR nu e un SRL de resurse umane.

Nu vreau eu să fiu candidatul AUR la alegerile prezidențiale. AUR va trimite pe cineva în turul doi împotriva candatului sistemului. În 2024 trimitem în turul doi pe omul care câștigă alegerile prezidențiale. AUR nu va căpușa statul cu paraziți în fruntea instituțiilor și companiilor de stat.

Am apărat drepturile noastre constituționale. Sunt mândru că nu am avut bani să închiriem Romexpo. Nici nu voiau să ne închirieze sala pentru că și acolo conducerea este numită politic. Avem datoria să ținem cu oamenii săraci. Avem datoria să îi scoatem din sărăcie și să facem statul să lucreze în interesul cetățeanului român. În România nu va mai câștiga stânga sau dreapta, de azi trebuie să câștige doar românii.”, a declarat George Simion.

Sursa: 60m.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.