George Simion: „România NU trebuie să intervină în războiul din Ucraina. Preşedinţii celor două Camere si-au depasit atributiile de dragul unei vizite la Kiev”

George Simion a răbufnit după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora România ar putea trimite arme Ucrainei.

George Simion este de părere că România nu trebuie să intrvină în războiul dintre Rusia şi Ucraina, mai ales că Ucraina nu este nici măcar stat membru NATO.

Liderul AUR este revoltat după ce s-a aflat că România ar putea trimite arme în Ucraina.

„Cu ce mandat o sa trimita Ciolacu, Cîţu, Ciucă armamentul in Ucraina? Nu cred ca România trebuie sa intervina. Cred ca presedintii celor 2 camere si-au depasit cu mult atributiile de dragul unei vizite la Kiev.

Ucraina nu face parte din NATO si nu avem de ce sa sprijinim cu armament si cu soldati un stat care nu face parte din NATO.

George Simion: Nu avem de ce sa sprijinim cu armament si cu soldati un stat care nu face parte din NATO

Vreau sa linistim romanii, Romania nu va intra in niciun conflict armat. Acesti incompetenti care conduc tara, care au asistat impasibili la dublarea pretului la alimente, trebui sa paraseasca conducerea si nu trebuie sa ne bage într-un conflict armat, unde nu avem ce cauta.

Acest razboi se castiga economic, nu cu MIG-URILE noastre care nici macar nu mai decolează”, a declarat liderul AUR la România Tv.

sursa: RomaniaTV


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.