Președintele AUR, George Simion, va veni la Timișoara pentru un turneu de fotbal caritabil

Alianța pentru Unirea Românilor filiala Timiș se alătură lui Matei Hromei în lupta cu o condiție rară numită Lisencefalie (afecțiune care implică grave probleme neurologice și motorii). Astfel, în data de 30 aprilie începând cu ora 9, la Arena Viola din Timișoara, se va desfășura un turneu de fotbal la care vor participa filiale AUR din toată țara, alături de președintele George Simion.

“Le mulțumesc tuturor celor care au arătat bunăvoința de a se implica în acest turneu de fotbal dedicat lui Matei Hromei. Matei este un copil vessel care ne transmite mereu energia lui pozitivă. Prin acest caz dorim să aducem la cunoștința instituțiilor statului necesitatea implicării lor în aceste cazuri ale persoanelor suferinde. Donațiile colectate în cadrul acestui turneu vor fi redirecționate către Matei și vă îndemnăm să sprijiniți acest caz!”, declară Ovidiu Szime, președintele oamenilor de afaceri AUR Timiș, unul dintre inițiatorii acestui turneu.

“Încă o data instituțiile statului ne demonstrează incapacitatea de ajutorare a cazurilor cu adevărat în nevoie din țara noastră. Incluziunea copiilor cu dizabilităţi reprezintă nu numai o obligație legală, dar și o datorie morală pe care noi o avem ca societate. Copiii cu dizabilităţi au dreptul la educaţie de calitate şi servicii în comunitate, alături de toţi ceilalţi copii, iar acestea trebuie să constituie priorităţi efective pentru autorităţile competente. Astfel, echipa AUR Timiș alături de colegi din toată țara, se va implica în ajutorarea cazului familiei Hromei! Oameni pentru oameni!”, declară deputatul AUR Timiș, Stoica Ciprian-Titi.

Cei care vor să vină în sprijinul lui Matei dar nu pot participa la turneul nostru, o pot face prin donații:

Beneficiar: Mihaita Hromei

IBAN: RO71INGB0000999903860233

Banca: ING

Contact: 0767 578 386 sau monicahluscu@yahoo.com

Sursa: ziaruldevest.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.