George Simion spune adevărul despre măsurile „de sprijin” anunțate de Guvern! Dezastru total pentru românii care au rate la bancă

Liderul AUR, George Simion, este cunoscut pentru reacțiile sale împotriva Guvernelor care ne-au condus în ultimii ani. Acesta a lansat un mesaj dur împotriva coaliției de guvernare.

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, critică dur deciziile luate de coaliția de guvernare. Prin intermediul unui comunicat de presă, oficialul din Parlament a transmis că guvernul vine cu măsuri inechitabile.

1. George Simion tună și fulgeră la adresa Guvernului Ciucă
În opinia acestuia, Guvernul condus de Nicolae Ciucă a dublat prețurile, însă pensiile și salariile sunt în continuare mici. În același timp, pensiile speciale și subvențiile pentru partide au fost menținute. Din punctul său de vedere, măsurile anunțate recent de către guvernanți nu sunt echitabile.

Liderul AUR se referă la ultimele decizii luate de Guvern pentru a-i ajuta pe românii care au probleme financiare în această perioadă. Conform Executivului, fiecare pensionar care are o pensie mai mică de 2.000 de lei va primi o sumă unică de 700 de lei. De asemenea, au fost amânate ratele la bănci pentru nouă luni.

2. Simion: Românii vor plăti dobândă la dobândă
Aceste măsuri nu îi va ajuta, de fapt, pe români, consideră George Simion. În opinia liderului AUR, Guvernul ar fi trebuit să dea lunar cei 700 de lei către pensionari. În ceea ce privește ratele la bănci, acest lucru înseamnă că, de fapt, românii vor plăti dobândă la dobândă. Restul de plată, în loc să scadă, va crește.

George Simion a dat exemplu de câteva măsuri care, în opinia lui, ar fi ajutat cu adevărat românii în această perioadă grea.

„Soluţia ar fi fost ca din TVA-ul suplimentar încasat din creşterea de preţuri să fie subvenţionate parţial dobânzile până când ROBOR ar fi scăzut la nivelul de dinainte de criza financiară”, a transmis George Simion.

3. Liderul AUR: Încă se fac angajări masive la stat
De asemenea, Guvernul format din PNL-PSD-UDMR a mai anunțat că vor fi blocate angajările la stat începând cu data de 1 iulie. Despre această măsură Simion spune că este „praf în ochi”.

„Chiar şi în aceste zile au loc angajări masive, semn că toate pilele politicienilor trebuie întâi introduse în sistem”, a transmis Simion prin intermediul unui comunicat de presă.

Substantial.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.