George Simion a răbufnit, în direct, la TV. Dezvăluiri privind criza: Nu războiul e de vină

George Simion a răbufnit, în direct, la TV. Liderul AUR a găsit principala cauză a crizei energetice. Dezvăluirea a fost făcută în miez de noapte făcută de liderul AUR. El a ținut să puncteze că nu războiul e de vină.

George Simion a lansat un atac fără precedent, în direct la TV. El a ținut să arate care sunt principalii factori care au dus la criza energetică. Liderul AUR a subliniat că în niciun caz nu este vorba de efectele războiului din Ucraina.

Simion a arătat cu degetul spre birocrații de la Uniunea Europeană. El a susținut că politicile distructive ale UE, cele energetice au dus la această criză.

„Foarte bine a spus domnul Şerbănescu. Politicile distructive ale UE, cele energetice, la care noi ne-am conformat primii, am oprit tot ceea ce înseamnă producție de cărbune, producție de uraniu (n.r. – au determinat criza). I-am văzut pe aşa-zişii prieteni de-ai noștri de la USR care au cerut închiderea carierei de la Roşia şi au obţinut închiderea celei mai mari cariere de cărbune din Gorj”, a spus liderul AUR.

George Simion susține că planurile UE sunt de vină pentru criza energetică

El a ținut să arate că românii trebuie să fie conștienți că nu războiul provocat de Rusia este principala cauză a efectelor economice care se resimt astăzi.

„Nu războiul (n.r. – e de vină). Trebuie să înțeleagă telespectatorii, care sunt mai inteligenţi decât ar vrea unii şi alţii, aşa cum pretinde Iohannis, a dus la criza energetică, ci politicile distructive Green Deal şi Fit for 55 şi alte planuri ale UE”, a declarat președintele AUR, pentru România TV.

George Simion a ținut să amintească de revolta agricultorilor din Olanda, care s-au răsculat împotriva măsurilor „prietenoase cu mediul”.

Liderul AUR este de părere că marea resetare o simţim pe viu

„Ştiţi cine au înăbuşit acele proteste? Exact trupele NATO din Olanda şi vreau să vă zic că n-am mai auzit pe nimeni să protesteze. N-am auzit să-i amenințe pe olandezi cu vreun MCV, la fel nu i-a amenințat că îi scoate din Schengen unde noi nu suntem. (…) Pe olandezi îi trage cineva la răspundere dacă nu vor închide fermele? Pentru că nu le vor închide! Le-am închis demult. Prima industrie a fost industria laptelui, dacă ne aducem bine aminte. Oamenii nu au mai avut niciun motiv pentru care să ţină vacile pentru litrul de lapte în Suceava se vindea cu 30 de bani, cu 10 bani mai mult decât ne dă nouă Guvernul la pompă azi.

Practic, am depopulat șeptelul. Sunt un om crescut la ţară şi fac diferenţa între prostiile pe care unii încearcă să le vândă ca teorii oficiale şi ca ştiri oficiale. Le-au vândut la fel în timpul pandemiei şi vedem cât de mult au afectat economia României şi întregii Europe. Marea resetare o simţim pe viu!”, a punctat Simion.

Sursa: Capital.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.