Nunta lui George Simion va fi cel mai mare „festival” la Măciuca. Mii de invitați și brățări de acces

Nunta liderului AUR, George Simion, se anunță a fi o mare petrecere. Mirii vor avea mii de invitați, iar întreaga petrecere va fi achitată din donații. Simion a explicat că invitații vor avea acces la petrecere pe bază de brățări, exact ca la festivaluri.

George Simion, liderul partidului Alianța pentru Unirea Românilor, are o rugăminte „mare-mare” pentru invitații de la nunta sa. El îi îndeamnă să se înregistreze pe site-ul GeorgeSimion.ro cât mai repede. Astfel, pot primi brățara de acces. Înscrierile se fac până pe 20 august.

Politicianul dorește să știe cine va veni la eveniment pentru că are informații că vor să participe „oameni de-ai lui Virgil Popescu”. La nunta lui Simion vor cânta: Sava Negrean Budeanu, Sofia Vicoveanca, Phoenix. De asemenea, va fi și muzică aromână. „Noi avem experiența organizării, este totul calculat, baloții sunt instalați, să avem vreme bună și să fim sănătoși. Și dacă plouă, ne răcorește, că în august avem problema cu căldura”.

„Darul nu este obligatoriu” la nunta lui George Simion

Liderul AUR a precizat că invitații nu sunt obligați să ofere dar de nuntă. Totuși, cine vrea să le dea un cadou mirilor va fi îndemnat să facă o donație pentru spitalul mobil pe care politicianul vrea să îl construiască. De asemenea, el a explicat că vrea ca această unitate să ajungă în toate colțurile țării. „O să aibă dotări de câteva sute de mii de euro, aparate de oftalmologie, de stomatologie etc, și vom merge cu el prin România. N-am nicio problemă, trec toate darurile în declarația de avere”, a explicat George Simion într-o intervenție directă la România TV.

George Simion își va uni destinele cu Ilinca, o tânără de 24 de ani. Evenimentul va avea loc pe pajiștea satului Oveselu din comuna Măciuca. La nuntă sunt așteptați zeci de mii de oameni, motiv pentru care organizatorii au decis să transforme evenimentul într-un adevărat festival. Nunta va avea loc pe 27 august, iar în zonele apropiate satului nu se mai pot găsi locuri de cazare. Astfel, mulți dintre doritori au apelat la soluția de a închiria o cameră în Craiova sau Vâlcea, cele mai apropiate orașe de comuna Măciuca.

Sursa: evz.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.