O tânără UNGUROAICĂ din Sălaj a lăsat viața dulce din Viena pentru a veni în țară să susțină proiectul “România Mare” al independentului George Simion

Tokolyi Anamaria, o tânără sălăjeancă de etnie maghiară, plecată peste hotare, în Viena, a venit acasă zilele trecute pentru că își dorește ca un independent să o reprezinte în Parlamentul European.

Deși este de origine maghiară, tânăra sălăjeancă din comuna Nușfalău îl susține pe candidatul independent George Simion și proiectul acestuia intitulat “România Mare”.

Tânăra sălăjeancă a lăsat viața dulce din Austria și s-a apucat să colinde satele și orașele românești în speranța că o să-i convingă pe români să voteze un independent la alegerile europarlamentare.

Am venit in tara sa ajut la campanie pe George Simion. Desi sunt româncă de etnie maghiară , consider că nu conteaza etnia cat timp avem acelasi scop ,tel, de a unii toti romanii din toate zonele țării si de pestre granite si sa facem o Romanie mare in Europa . George Simion lupta pentru drepturile noastre si doreste sa duca vocea noastra in Parlamentul European“, este mesajul postat de sălăjeancă pe Facebook.

Înregistrează-ți acum votul pe site-ul www.mareineuropa.ro sau prin SMS la 0733.696.233 cu textul ”VOT” alături de numele tău și localitatea unde votezi pe 26 mai la alegerile europarlamentare.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.