George Simion: Legile statului trebuie respectate de toți. Așa se poate face ordine și justiție în România

Candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion consideră că justiția trebuie să funcționeze pentru toți, de la cel mai mic nivel, la cel mai înalt. În acest context, candidatul solicită organelor abilitate sancționarea agresorilor și profanatorilor de la Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului.

Ni se vorbește zi de zi la televizor despre justiție, despre legi, despre dreptate. Și soldații noștri căzuți la datorie pentru țară au nevoie să li se facă dreptate. Profanarea crucilor din Cimitirul Valea Uzului nu trebuie să rămână fără consecințe. De asemenea, în acest moment, telefoanele mele care conțin documente importante pentru campanie sunt încă în mâinile agresorilor. Cer organelor abilitate sancționarea celor vinovați și îmi exprim speranța că legile în vigoare să nu ia pauză în campania electorală”, a declarat George Simion, candidat independent.

După ce George Simion, alături de doi membri ai echipei sale de campanie, aflați vineri la cimitirul din Valea Uzului, au fost bătuți, sechestrați și jefuiți de extremiști maghiari, trei dintre aceștia au fost identificați la poliție de către candidat.

George Simion s-a deplasat la Valea Uzului pentru că vineri dimineață, așa-ziși ”activiști anonimi” maghiari au învelit în saci de gunoi crucile a zeci de eroi români amplasate de Primăria Dărmănești în Cimitirul Internațional al Eroilor. După agresiuni, Simion a revenit în Valea Uzului și a legat panglici tricolore la crucile ostașilor românilor.

Românii din județele Harghita, Covasna și Mureș s-au declarat solidari și și-au exprimat public indignarea față de acțiunea antiromânească ostentativă și premeditată petrecută la Cimitirul Eroilor aflat la limita dintre județele Bacău și Harghita.

Înregistrează-ți acum votul pe site-ul www.mareineuropa.ro sau prin SMS la 0733.696.233 cu textul ”VOT” alături de numele tău și localitatea unde votezi pe 26 mai la alegerile europarlamentare.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.