Avram Iancu și George Simion – lansări cu sala plină la Bistrița

„Schimbarea ești tu”, carte semnată de Avram Iancu și volumul „Cum i-am cunoscut pe Klaus Iohannis, Dan Barna, Traian Băsescu și Ion Iliescu” după George Simion au fost lansate la Biblioteca Județeană ,,George Coșbuc” din Bistrița-Năsăud. Volumele urmează să fie lansate și în alte orașe ale țării.

,,E o carte pe care am scris-o cu sufletul deoarece mulți au așteptat-o. E cartea care descrie o călătorie fizică, extremă, de la un punct A la un punct B dar și o călătorie spirituală, transformațională, dovedind că orice este posibil. Acest lucru transformă cartea într-un profund volum motivațional pe care orice român ar trebui să-l citească”, a declarat Avram Iancu.

Totodată, cea de-a doua carte semnată de George Simion „Cum i-am cunoscut pe Klaus Iohannis, Dan Barna, Traian Băsescu și Ion Iliescu”, după volumul ,,Blocați în labirint”, aduce în fața cititorilor realitatea României și descrie acțiunile demarate de unionistul George Simion în Anul Centenar, detalii din experiența directă trăită cu foștii și actuali politicieni români – Klaus Iohannis, Dan Barna, Traian Băsescu sau Ion Iliescu de-a lungul activității sale. Mai mult decât atât, autorul tratează, pe lângă situația politică, și cea economică și socială din România ultimilor 30 de ani, prin prisma unor analize riguroase.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.