Niciun like pentru trădătorul Roșca de la București

Iurie Roșca, membru al mafiei kaghebiste și antiromânești, își face loc la București printr-un amestec de lansări de cărți și conferințe despre valorile naționale și repere istorice manipulatoare. Roșca, un soi de Laszlo Tokes al Republicii Moldova, cel care a trădat idealul a mii de români de peste Prut acum 28 de ani și s-a dovedit a fi omul dirijat de Kremlin lansează la București, pe 5 martie, cartea ,,Interesul național ca Modus Vivendi”. Evenimentul este însoțit și de o conferință cu tentă propagandistică, unică și cu prezentare de informații inedite și o perspectivă conservatoare asupra actualității politice.

George Simion lansează un apel către toți cei care și-au manifestat interesul de a participa la acest eveniment cu iz moscovit, să renunțe și să-și retragă like-ul la evenimentul lansat de infiltratul Moscovei la București, Iurie Roșca.

,,Am prieteni care au dat like acestei târfe numite Iurie Roșca. Fraților, vă rog retrageți-vă likeul. Mizeria asta nu merită să facă lansări de carte pe la București!’‘ a scris George Simion pe pagina sa de Facebook.

Iurie Roșca, un infiltrat al Moscovei în mișcarea unionistă din anii ’90, e unul din marii trădători ai cauzei românismului peste Prut.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.