AUR Galați, lansat. George Simion inițiază cel mai amplu proiect de gazificare completă a României

Alianța pentru Unirea Românilor și-a lansat filiala Galați. Evenimentul a avut loc în prezența a zeci de gălățeni și brăileani interesați să adere la noua formațiune creată pe scena politică din România. În fața românilor dornici de o schimbare sănătoasă la nivel administrativ a venit George Simion, copreședintele AUR, care a punctat proiectele viitoare pe care Alianța pentru Unirea Românilor le va desfășura, dar și crezul noului partid.

,,O formațiune a românilor care să apere interesele românilor care nu sunt reprezentați. Noi avem patru piloni în care credem și pe care nu o să-i schimbăm niciodată: Familia, Credința, Libertatea, Națiunea. Noi suntem AUR, iar aici vorbesc de Galați și Brăila pentru că unirea poate rezolva multe dintre problemele acestei țări. Vom avea propuneri concrete de a schimba România, pornind de la birocratizare prin digitalizare sau prin alte măsuri moderne”, a declarat Simion la evenimentul de lansare AUR Galați.

Petrolul, gazele naturale, aurul sunt resursele care sunt sunt furate românilor. Pentru a le proteja, Alianța pentru Unirea Românilor va lansa campanii ample la nivel național, iar una dintre ele va fi inițiată la Galați.

,,Unul din proiectele pe care l-am propus chiar de la început este programul ,,Nicio casă fără gaz”. Gazele din Marea Neagră trebuie să aparțină românilor, iar printr-o gazificare completă a României, într-o perioadă de 10-15 ani, rezolvăm multe dintre problemele actuale’‘, a punctat Simion.

Cei prezenți la evenimentul de lansare AUR Galați au semnat o adeziune de aderare la Alianța pentru Unirea Românilor pentru a munci pentru România următorilor 30 de ani.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.