Primăvara societății românești. George Simion: Românii nu au un reprezentant politic

George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, a participat duminică, 1 martie la ,,Talk cu Irina Petraru”, emisiune de dezbateri politice din cadrul postului de televiziune B1TV. Simion a prezentat proiectele AUR, cine stă la baza înființării noului partid politic, dar și despre prioritatea numărul 1 a României – resursele naturale și cum trebuie gestionate.

,,Suntem Alianța pentru Unirea Românilor. Majoritatea reprezentanților vin din mediul civic, care au luptat pentru Basarabia, pentru Roșia Montana, pentru patrimoniul istoric. Ne dorim ca aurul românilor să aibă ca principal beneficiar românii. Dacă avem gaze din Marea Neagră, de ce să nu avem România gazificată? Problema traficului știți cum o rezolvăm? Luând gazele din Marea Neagră și gazificând complet România! Nimeni nu vorbește de resursele naturale ale României! Nicio formațiune politică aflate în Parlament nu îndrăznește pentru că le e frică!”, a declarat Simion.

Alianța pentru Unirea Românilor se va înscrie în cursa pentru alegerile locale și parlamentare din România.

,,Vom concura la alegerile locale și parlamentare! Aici vorbim de cele 12 formațiuni care stau la baza creării Alianței pentru Unirea Românilor. După cei 30 de ani de tranziție prin care a trecut România urmează 30 de ani de viitor. Noi suntem generația care va ajunge la guvernare și în sfârșit vor ajunge românii să guverneze această țară”, a punctat Simion.

Alianța pentru Unirea Românilor  își propune să realizeze unitatea românilor, oriunde s-ar regăsi aceștia, la București, Iași, Timișoara, Cernăuți, în Timoc, Italia sau Spania, pentru însăși existența noastră ca neam.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.